Benvinguda

Benvolgut a l’espai web del Partit Popular de Marratxí, et convidam a que ens visitis i ens coneguis, desitjam que coneguis de primera mà les nostres notícies, activitats i els projectes que volem dur a terme al nostre municipi.

Aquest web neix amb la intenció i il·lusió d’estar més a prop de tots els marratxiners. Pretén ser una eina d’informació i col·laboració entre els que conformam el Partit Popular de Marratxí i tots els qui ens visitin i vulgui implicar-se a la nostra feina amb idees, propostes de futur i també, com no, aportacions i crítiques.

Pretén des d’aquí volem donar a conèixer el treball constant que fan el nostres representants a l’Ajuntament, per això, disposarem d’un fil directe amb l’ajuntament i vos contarem totes les novetats.

Des del PP-Marratxí apostam per les noves tecnologies, que ja formen part de la nostra societat, on volem que tu siguis el protagonista i et convidam a que participis enviant propostes, idees i millores del municipi al nostre correu electrònic  ppmarratxi@pp.es

Junts feim feina per un Marratxí millor.