AIXÍ GOVERNEN A MARRATXÍ….

Amb aquesta fotografia, un pare ens ha fet arribar la seva preocupació quant a l’estat actual de les instal.lacions del camp municipal de Son Caulelles es refereix. El Partit Popular, en el mes de febrer, va decidir denunciar als mitjans de comunicació el deteriorament de dites instal.lacions, però després de quasi un any i mig de govern, tot segueix pràcticament igual.

Ja no es tracta de política, sinó de seguretat. Realment és així com el nou govern es preocupa de vetllar per la seguretat de tots i cada un dels marratxiners? En aquest espai esportiu, cada dia hi passen moltíssimes persones, però sobretot infants que no entenen el perill que suposa poder arribar a ficar la mà a aquest forat.

Com a partit a l’oposició, exigim a l’Ajuntament de Marratxí que ho solucioni quan abans per no haver de lamentar cap desgràcia

farola

 

Entre la fotografia de l’esquerra i la dreta hi ha una diferència: s’ha tapat el perill que suposava aquest forat. Ara bé, no vos penseu que ha estat l’Ajuntament el que ha solventat aquest problema, perquè no és així. Dos pares, preocupats i desesperats vegent que eren ignorats i no es feia res al respecte, han decidit posar la tapadora amb dues brides i evitar mals majors.

Aquest era l’Ajuntament que governaria pels ciutadans, per tots i cada un dels marratxiners… idò quina manera tan real de demostrar-ho, sí senyors! Vergonya els hauria de fer que dos ciutadans hagin d’anar arreglant coses quan l’únic competent per fer-ho, o així hauria de ser, és l’ajuntament i el personal apropiat.

 

 

farola-poliesportiu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *