Assemblea d’Afiliats de Marratxí i renovació de NNGG

 

Dilluns 25 març 2013, El president regional del Partit Popular de les Illes Balears, José Ramón Bauzá ha assistit a l’assemblea mensual d’afiliats de Marratxí i també a l’acte de renovació de la Junta Local de NNGG del nostre poble.

 

Durant l’assemblea, el president ha presenciat la presentació del  nou  web del PP de Marratxí – www.ppmarratxi.com que neix amb la intenció i il·lusió d’estar més aprop de tots els marratxiners. Pretén ser una eina d’informació i col·laboració entre tots els qui conforman el Partit Popular de Marratxí i tots els que ens visitin i vulguin implicar-se en la nostra feina amb idees, propostes de futur i també aportacions i critiques.

 

També s’han tractat altres temes, com qüestions del ple municipal, acords, propostes i mocions, temes relacionats amb el propi partit a nivell intern. Per començar la seva intervenció el president ha enviat un missatge de suport a Marc Álvarez, secretari  de NNGG de Sineu, agredit el divendres anterior  pel raper Valtònyc, i ha condemnat, un cop més i de manera rotunda, «qualsevol tipus de agressió cap a qualque membre del meu partit, o de qualsevol altra formació».

 

Bauzá ha aprofitat també per fer balanç i recordar «que som l`única comunitat on ha baixat l`atur per cinquè mes consecutiu», i que «hem aconseguit reduir el dèficit en més de 2,5 punts» a més d’haver «aconseguit complir amb els dos grans objectius de la primera part de la legislatura, per una banda, la reducció del dèficit i de l’altra la reestructuració de l`Administració «.

Renovació NNGG Marratxí

Després de l’assemblea, el president Bauzá ha participat de la renovació de l’agrupació juvenil del municipi on, la presidenta sortint Silvia García Mínguez, ha donat pas a Jaume Llompart, elegit per unanimitat, davant la presència de la presidenta de NNGG de Mallorca i el president de NNGG de Balears, Cati Civera i Andrés Ferrer respectivament.

Llompart ha rebut el càrrec amb «orgull i responsabilitat» i ha promès «treballar per i per al poble, potenciar les reunions mensuals i crear una rutina de treball per donar suport a la resta de juntes juvenils de les Illes Balears».

Durant la cloenda de l’acte, el president Bauzá ha agraït la feina «ben feta» de l’equip sortint, així com li ha donat l’enhorabona a Llompart pel repte a què s’enfronta i li ha ofert «el seu suport més absolut».

Finalment, Bauzá ha instat els joves a «seguir treballant per la democràcia, no pel ideals d’una formació, sinó pels personals«. «Mai prohibirem que algú s’expressi, ens agradarà més o menys, i li donarem o no suport, però mai justificarem conductes injustificables». «Us demano que estigueu orgullosos de ser del Partit Popular, i no oblideu que l’ús de la raó sempre ha d’estar per sobre de l’opressió«.