Bauzá afirma que hi ha motius per ser optimistes i que el PP seguirà fent feina amb convicció en la mateixa línia

Junta Directiva Regional Via PPBalears

• «Cal ser prudents, però no podem obviar que, encara que queda molta feina per fer, s`han complert molts compromisos durant aquesta primera part de la legislatura». • «La diferència entre el Partit Popular i qualsevol altre partit és que el PP pensa amb serietat, sentit comú, rigor i criteri». 

 

    20 juny 2013. – El president del Partit Popular de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, ha afirmat avui durant la Junta Directiva Regional, en la qual s`han analitzat totes les actuacions que s`han dut a terme per part del Govern durant els dos primers anys de legislatura, que «hi ha motius per ser optimistes no tan sols pel criteri propi que tenim sinó també perquè les dades així ho reflecteixen». Per contra, ha dit, «ser pessimista no comporta a res». Així, el president ha posat èmfasi en la necessitat de ser optimistes perquè els resultats ens indiquen que anem pel bon camí, i que encara que les coses estiguin sent complicades, el nostre compromís amb la societat està per sobre d`aquestes dificultats «.

En aquest sentit, Bauzá ha recordat que «som l`única comunitat que durant set mesos consecutius està baixant les xifres de l`atur i generant ocupació neta per primera vegada en 5 anys». Tot i això, «cal ser prudents, però no podem obviar que, encara que queda molta feina per fer, s`han complert molts compromisos durant aquesta primera part de la legislatura».

Resposta a Armengol: En resposta a les acusacions de la secretària general del PSIB, Francina Armengol, qui acusa el PP d`haver complert només el 20% del seu programa electoral, el president Bauzá ha titllat de «curiós» que sigui «precisament un partit que mai compleix, el que critiqui un altre que sí que ho fa «. «Nosaltres sí que complim i el nostre compromís electoral és fruit no només dels dos anys que portem, sinó dels quatre que dura la legislatura».

Per contra, ha continuat, «tots sabem el que passa quan algú actua pensant en les properes eleccions, i el que passa quan algú vol ser simpàtic i guanyar en índexs de popularitat, gastant-se entre uns pocs els diners de tots». «Nosaltres governem des d`un altre punt de vista, des del compromís, pensem en els ciutadans i assumint les dificultats i la realitat de la situació actual per actuar amb valentia, pensant en les properes generacions i no en les pròximes eleccions». «Aquesta és la gran diferència entre un Govern valent i decidit que assumeix el desgast de les situacions difícils però anteposa aquestes decisions per sobre de tot, i els que només pensen en les estadístiques, enquestes i quedar bé».

Finalment el president ha destacat que la diferència entre el Partit Popular i qualsevol altre partit és que el PP «pensa amb serietat, sentit comú, rigor i criteri».

Fortuna: El president Bauzá ha confirmat que avui s`ha ratificat per part de Patrimoni Nacional que el iot Fortuna torni a Balears com demanava FUNDATUR. «A partir d`aquí, cal que sigui Patrimoni Nacional qui elevi aquesta consideració al Consell de Ministres i un cop fet, els patrons de la Fundació, on el Govern és només un d`ells, decidiran què fer amb el iot de manera consensuada i per unanimitat «.