Bauzá: «Aquest Govern es mereix la confiança dels ciutadans»

Acte a Menorca, via PPBalears 

El president del PP Balear ha participat avui en un acte homenatge a exregidors i afiliats del PP Alaior, al qual ha assistit Esperanza Aguirre com a convidada. • Bauzá: «Som una família que afronta avui el futur amb optimisme, perquè, és cert, ens queda molt per fer, però, sens dubte avui estem millor que quan vam arribar, i podem afirmar sense por a equivocar-nos que anem pel bon camí » • Esperanza Aguirre: «És molt el que ens juguem. Igual que us dic que el Partit Popular és l`únic partit nacional d`Espanya, us he de dir que només el nostre partit té les idees, els valors i la legitimitat per dur a terme les reformes que Espanya necessita per sortir de la  crisi «.

 

    1 juny 2013. – El president del Partit Popular de les Balears, José Ramón Bauzá, ha agraït avui a tots els afiliats i simpatitzants la seva aportació i lliurament perquè «el PP sigui avui el que és, el partit més important de les Balears, i el partit que està dirigint la majoria de les institucions, gràcies a la confiança que els ciutadans d`aquesta terra han posat en el nostre projecte «.

   Bauzá ha participat en un acte homenatge a exregidors i afiliats del PP d`Alaior i especialment al difunt exalcalde, Antoni Pons Timoner, que s`ha celebrat a la sala d`exposicions San Diego i al qual ha assistit com a convidada la presidenta del PP de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre. També han estat presents a l`acte el president del PP de Menorca, Santiago Tadeo, el president del PP d`Alaior, Cristóbal Marqués, i l`alcaldessa d`Alaior, Misericòrdia Sugrañes.

   El president ha tingut unes emotives paraules per recordar al difunt exalcalde d`Alaior, Antoni Pons Timoner, de qui ha dit «la seva dedicació va contribuir a millorar Alaior, una empremta que romandrà inesborrable durant diverses generacions, una mica del que sens dubte es sentiria orgullós , com orgullosos estem tots els membres del PP de tenir exemples com el seu, i d`haver comptat amb ell en la nostra família «. «Una família que afronta avui el futur amb optimisme, perquè, és cert, ens queda molt per fer, però, sens dubte avui estem millor que quan vam arribar, i podem afirmar sense por a equivocar-nos que anem pel bon camí, pel que aquest Govern es mereix la confiança dels ciutadans «, ha dit Bauzá.

   Ha recordat que el Govern ha arribat a l`equador de la legislatura complint amb l`estratègia política marcada a l`inici de la mateixa. Una estratègia que ja ha començat a donar resultats. Balears fa sis mesos consecutius liderant la baixada de l`atur a nivell nacional, és l`única comunitat en què durant tres trimestres consecutius es genera ocupació neta. 26.000 nous afiliats a la Seguretat Social són les últimes dades en aquest àmbit. Més de la meitat de l`ocupació que es genera a tot Espanya s`ha produït a les Illes Balears i el descens interanual de l`atur es dóna en totes les illes, corresponent a Menorca una baixada del -7,17%, la segona reducció més important després Formentera.

   La contractació en termes interanuals, respecte al mes d`abril de l`any passat, va augmentar en més de 4.600 persones, i en totes les illes, especialment a Mallorca (+17,2%), seguit de Menorca (+14,6%) i Eivissa (+12,7%).

   L`any passat es van crear 2.500 noves empreses, a un ritme de 8 noves empreses cada dia i segons l`Associació d`Autònoms en l`últim mes s`han creat 2.400 nous autònoms a Balears, 400 més que l`any anterior. Cada dia es donen d`alta a Balears 5 nous autònoms.

   També les exportacions creixen a bon ritme i augmenten un 17% en els primers mesos de 2013. Finalment, en termes turístics Balears va rebre 1,1 milions de turistes estrangers fins a l`abril, gairebé un 10% més que l`any passat en les mateixes dates, augmentant també la despesa per turista i s`espera una temporada rècord.

   El president ha destacat també els dos grans compromisos anunciats i que donaran resposta a les demandes de les illes, Menorca entre elles: el traspàs de la competència de Promoció Turística i la creació de la Llei de Finançament dels Consells. José Ramón Bauzá, que ha estat l`encarregat de clausurar l`acte, ha lloat el gran treball que està fent l`alcaldessa d`Alaior a l`ajuntament i Santiago Tadeo al capdavant del Consell Insular de Menorca i ha fet un especial agraïment a Esperanza Aguirre per haver acceptat la invitació per estar avui al costat dels afiliats del PP Alaior.

   Per la seva banda, Esperanza Aguirre també ha volgut agrair el suport de tots els afiliats, «els militants com vosaltres, que doneu al partit tot el vostre entusiasme, tota la vostra il · lusió i tots els vostres esforços sense esperar més recompensa que la de saber que esteu defensant unes idees i uns principis, les idees i els principis del Partit Popular «.

   Ha elogiat la magnífica iniciativa de la Junta Local del PP Alaior amb els militants més veterans i els que alguna vegada van ser regidors a l`ajuntament, així com el record a la figura d`Antoni Pons Timoner. «Després d`ell, he vist que Alaior ha estat governada pels socialistes i els membres d`altres partits 16 anys, fins que, ara fa dos anys, els alayorenses van donar la seva confiança a Misericòrdia Sugrañes, i el Partit Popular ha tornat a governar aquest ajuntament, que pel que sé, la tasca que està duent a terme l`equip de govern està sent d`enorme eficàcia «, ha manifestat Aguirre. I ha assegurat «el que ella està fent a Alaior és el que està fent el president.

   Bauzá al govern de les Illes i és el que està fent el govern de Mariano Rajoy». Durant la seva intervenció, ha insistit en la difícil situació econòmica que pateix tot Espanya però per a «sortir de les situacions difícils és per al que estan els grans partit com el nostre». Aguirre ha mostrat un únic camí i el principal pas en la bona direcció, la lluita contra el dèficit. És a dir, no gastar més del que s`ingressa, perquè tot el que sigui dèficit esdevé deute i el deute cal pagar abans o després. «És molt el que ens juguem. Igual que us dic que el Partit Popular és l`únic partit nacional d`Espanya, us he de dir que només el nostre partit té les idees, els valors i la legitimitat per dur a terme les reformes que Espanya necessita per sortir de la crisi i és imprescindible que no us canseu d`explicar a tot arreu les polítiques del nostre partit i de defensar els nostres principis i les nostres propostes «, ha conclòs la presidenta del Partit Popular de la Comunitat de Madrid.