Bauzá: » Treballarem perquè el PP de les Balears tengui un representant al Parlament europeu»

Via PP Balears

Junta Directiva Regional

· Designat l’equip de coordinació de campanya, que serà liderat pel diputat Óscar Fidalgo. · «Els fons europeus reparteixen avui una sèrie de quantitats que a Espanya són inviables, per això hi ha que anar a Europa i estar ben representats«. · «Ens interessa que els ciutadans de les Balears entenguin que la feina que s’ha fet aquests dos últims anys a Balears i a Espanya ha estat fruit de molt esforç i que s’han pres decisions molt importants, poc agradables, però absolutament necessàries«

Junta Regional 14-01

El president regional del Partit Popular de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, ha manifestat a l`inici de la Junta Directiva Regional ordinària on s’ha aprovat l’equip de coordinació de campanya, que serà liderat per diputat Óscar Fidalgo, que «treballarem perquè el PP de les Balears tengui un representant al Parlament europeu«, per això, ha dit, «demanaré el compromís de tots i cadascun dels presidents de les juntes locals i dels afiliats perquè els interessos dels ciutadans de les Balears cada vegada estan més vinculats a Europa«. Com a exemple de la seva afirmació, el president Bauzá ha apuntat la presentació aquest matí l’Institut d’Investigació Sanitària, finançat amb fons europeus.

En relació al possible candidat, Bauzá ha explicat que el president del PP nacional, Mariano Rajoy, va abordar aquest tema per primera vegada el passat cap de setmana durant la reunió del Comitè de Direcció a Toledo i a partir d’aquí, segons establesquin els terminis, «es procedirà als nomenaments«.

D’altra banda, el president ha recordat que totes les eleccions europees tenen una lectura autonòmica i estatal, de manera que «no podem estar aliens al sentir dels ciutadans tant a nivell nacional com europeu, però es tracta de posar en valor el que ha fet aquest Govern en aquests dos primers anys«. A més, «l’abstenció sempre ha estat més alta per un qüestió de percepció de llunyania, però es tracta de motivar el vot i de fer saber als ciutadans de les Balears que cada vegada es decideix més temes a Europa que afecten les nostres Illes, com pot ser la insularitat«. «Aquest any aconseguirem al voltant de 450 milions procedents de fons europeus, cosa que no havia passat mai i que no és fruit de la casualitat sinó del treball que s’ha fet durant tots aquests anys a Europa» . «Els fons europeus reparteixen avui una sèrie de quantitats que a Espanya són inviables, per això hiha que anar a Europa i estar ben representats«.

Finalment, Bauzá ha reconegut que «ens interessa que els ciutadans de les Balears entenguin que la feina que s’ha fet aquests dos últims anys a Balears i a Espanya ha estat fruit de molt esforç i que s’han pres decisions molt importants, poc agradables, però absolutament necessàries i que això es tengui en compte perquè de no haver-ho fet la situació no hagués sinó mala sinó tràgica«.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *