BRINDIS NADALENC SOLIDARI – CAMPANYA RECOLLIDA DE JUGUETES

Benvolgut/da afiliat/da,

S’aproximen les festes nadalenques, unes dates en què estar amb els nostres éssers estimats cobra un protagonisme especial.

Des de la Junta Directiva Regional volem compartir un d’aquests moments amb tots vosaltres fent, a la vegada, i com ja vam iniciar l’any passat, qualque cosa que contribueixi a millorar les festes dels que més ho necessiten. Per això, celebrarem una nova edició del BRINDIS NADALENC SOLIDARI.

Perquè aquesta iniciativa sigui un èxit, necessitam de la vostra màxima col·laboració. Aquest any volem contribuir a que cap nin de les nostres Illes es quedi sense cap jugueta durant les festes i, per a això, vos demanam que cada un de vosaltres que acudeixi a l’acte dugui una jugueta per donar, nova o en bon estat. Posteriorment donarem a Creu Roja de les Balears les juguetes que hagueu aportat, dins de la campanya que està duent a terme aquesta entitat anomenada ‘Cap nin sense jugueta’, que beneficiarà a nins d’entre 3 i 12 anys, especialment als que es troben en risc d’exclusió social i vulnerabilitat.

A més del brindis, es lliuraran els «Premis Larus» per segon any, que rebran persones de reconegut prestigi . Un reconeixement que el partit vol fer a aquelles persones que d’alguna manera o altra hagin contribuït a fer millor la societat balear.

La cita serà el proper dissabte 21 de desembre a les 12 hores a l’edifici Francesc Quetglas, situat al carrer Manacor 158, de Palma de Mallorca.

Com sempre, esper i desitj comptar amb tu.

Una forta abraçada,

 

 

José Ramón Bauzá

President del PP de les Illes Balears

brindis navidad

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *