Brindis solidari de Nadal i Campanya de recollida d’aliments

 

24 Desembre 2012 – La Junta Directiva Regional del Partit Popular va celebrar el passat 22 de Desembre i amb motius de la proximitat de les festes nadalenques, un brindis solidari nadalenc a l’edifici Francesc Quetglas a Palma. Com a novetat, enguany a l’acte es va realitzar un campanya de recollida d’aliments no peribles per donar al Banc d’Aliments. Prop de 3 tones d’aliments foren entregats al Banc d’Aliments .

                       

Al llarg de la setmana anterior a la Seu del PP de Marratxí, es va du a terme una campanya de recollida d’aliments on moltíssims afiliats, simpatitzants i membres de la Junta Local varen col·laborar a aquesta bona causa d’ajudar al més necessitats. Aprofitant l’acte del brindis es va fer l’entrega de la totalitat dels aliments rebuts.

A més del brindis, es van lliurar els «Premis Larus», premis que atorga el partit a persones de reconegut prestigi. A aquesta 1ª edició s’atorgaren al Banc d’Aliments, al futbolista Eivissenc Antoni Arabí i Joan Verguer. El premi consistia en una peça de pedra de Santanyí de l’escultor Andreu Ferrer Mir.