CRIDA AL CIVISME

MARRATXÍ, com a municipi de les Illes Balears, és un espai comú públic que compartim una bona quantitat de persones i on es pretén viure de manera harmònica i pacífica. També a tots ens agrada, sortir al carrer i trobar un espai agradable, net, un paisatge fet a la mida de les persones, on es noti que hi ha una comunitat que vol el que l’envolta i ho cuida com si fos seu.


I aquest espai, és ben nostre i és de tots¡¡¡ És un espai públic compartit. I com a tal, és un espai on tots tenim els nostres drets, però també els nostres deures i obligacions, I és molt important que tots fem allò que ens correspongui.
A Marratxí disposam de més de 13 pipi cans distribuïts arreu del municipi, disposam de més de 60 dispensadors de bosses per a la necessitat dels nostres animals de companyia i ja estan en funcionament els dos primers centres de socialització per als cans.
A part d’això també disposam d’un Policia Mediambiental encarregat de vetlar per la neteja del municipi i mitjançant d’internet disposam d’una xarxa d’acollida d’animals.
Com es pot veure a Marratxí tenim tots els medis i estan a l’abast de tots els veïns. Només falta una cosa, que és conscienciar a tots nosaltres que hem de tenir cura i recollir allò que deixen els nostres animals de companyia que tant estimam i tan feliços ens fan¡¡ Hem de tractar el nostre entorn, els nostres carrers i les nostres places com si fossin ca nostra.
Finalment vos deix una imatge i una pregunta per a la vostra reflexió…

img 12449887
¿ Això, ho voldries a ca teva?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *