Durant el VII Dinar de Matances de Campos: «Som el PP de sempre, defensam `lo nostro`» #Defensamlonostro

Via PPBalears

• » Estam complint amb la nostra paraula i estam duent a terme un programa de Govern d`acord amb el nostre compromís amb els ciutadans d`aquesta terra . • «Les Balears fa 15 mesos consecutius reduint les xifres d`atur i 9 creant ocupació neta, se situa entre les autonomies amb més dinamisme empresarial i les inversions estrangeres es van triplicar l`any passat respecte al 2012.» • A l`acte han assistit el secretari general del PP balear, Miquel Vidal, el president del PP de Mallorca, Jeroni Salom, el conseller d`Agricultura, Medi Ambient i Territori, Biel Company, la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom i l`alcalde de Campos i president de la Junta Local, Sebastià Sagreras, entre d`altres.

16 febrer 2014 . – El president del Partit Popular de les Illes Balears i president del Govern, José Ramón Bauzá, ha reiterat, durant el VII Dinar de Matances, al qual han assistit més de 1.100 persones i que ha estat organitzat per Noves generacions de Campos, i al qual han assistit el secretari general del PP balear, Miquel Vidal, el president del PP de Mallorca, Jeroni Salom, el conseller d`Agricultura, Medi Ambient i Territori, Biel Company, la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom i el batle de Campos i president de la Junta Local, Sebastià Sagreras, entre altres, que «som el Partit Popular de sempre, defensem `lo nostro `, les nostres tradicions, la nostra cultura i la nostra llengua» . En aquest sentit, Bauzá ha lamentat que «hi hagi alguns entestats a fer creure el contrari, però potser són ells el que tenen algun tipus de crisi d`identitat». Així, ha apuntat que «qui no té arguments propis, ni una línia clara marcada, qui no és capaç d`oferir una alternativa sèrie i rigorosa, ataca l`adversari». «Nosaltres, per contra, sabem que no ens hem mogut ni un mil·límetre és aquest sentit, defensem el nostre amb ungles i dents on sigui i davant de qui sigui». » I a més de defensar el que és nostre complim amb la nostra paraula i estam duent a terme un programa de Govern d`acord amb el nostre compromís amb els ciutadans d`aquesta terra».

Compliment programa electoral
Així, Bauzá ha defensat que «estam complint amb el nostre programa electoral». En aquest sentit, ha recordat que, entre altres mesures, «prometre no gastar més del que teníem, reduir l`Administració i donar seguretat jurídica a la iniciativa privada que és la que ha de generar llocs de feina». «Un compromís – ha dit – que no era gens fàcil amb una situació gairebé de fallida en què no només s`estava enfonsant l`Administració, sinó que s`havia deixat de pagar a milers de proveïdors, d`empreses» . Per contra, «aquest Govern divendres passat anunciava que havia saldat la seva deute amb proveïdors, després de pagar més de 1.340 milions d`euros i ja estava en condicions de pagar en els 60 dies previstos per llei». Amb això, » deixem de carregar a l`esquena dels proveïdors un deute que mai van haver de suportar «.

Quant a la reducció de l`administració, el ​​president Bauzá ha recollit les dades fetes públiques aquesta setmana pel Ministeri d`Hisenda i Administracions Públiques que apunta que «la nostra comunitat és la segona que més ha reduït el volum del seu sector públic entre 2011 i 2013 , amb una disminució del 54%, passant de 181 ens als 82 actuals».

«Pot ser que hi hagi gent que estigui interessada en fer creure que no complim amb les nostres promeses, però el Partit Popular atén els seus compromisos, i estam compromesos amb els mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterers a complir amb el nostre full de ruta clar».

«Les coses estan canviant»
D`altra banda, el president ha defensat «el fet real» que «les coses estan canviant i ho estan fent per a bé» . Com a mostra, Bauzá ha recordat que Balears porta 15 mesos consecutius reduint les xifres d`atur i 9 creant ocupació neta, es situa entre les autonomies amb més dinamisme empresarial i les inversions estrangeres es van triplicar l`any passat respecte al 2012 .

Pel que fa al principal motor econòmic de les Balears es refereix, el turisme , el president Bauzá ha apuntat que les Illes van rebre més de 11 milions de turistes internacionals el 2013, un 7,2 % més que el 2012 i la despesa va augmentar més d`un 8%. En aquest sentit Bauzá ha reconegut que «el nostre objectiu és que vinguin turistes, però apostem per un turisme de qualitat». Per això, «el Govern va posar en marxa la Llei de Turisme, la qual cosa ha suposat , fins ara, que només a Mallorca s`hagin dut a terme un total de 339 projectes en el sector hoteler per un import de més de 260 milions d` euros «.

Sebastià Sagreras
Per la seva banda, l`alcalde de Campos i president de la Junta Local, Sebastià Sagreras, ha reforçat el missatge del president Bauzá i ha reiterat que «estem complint», i ha explicat , en el cas concret de l`Ajuntament, «estam reduint la deute, congelam la contribució, paguem quan toca, portem a terme les obres estrictament necessàries i no les primeres que ens vénen al cap, estem aconseguint que les institucions supramunicipals aprovin inversions històriques i seguirem reivindicant el que és just per al nostre municipi».

Finalment , Sagreras s`ha dirigit al president Bauzá, de qui ha dit que «guanya en les distàncies curtes, mira per les properes generacions i no les pròximes eleccions i quan li he necessitat sempre ha estat aquí per ajudar al nostre poble» .

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *