EL PARTIT POPULAR DE MARRATXÍ PARTICIPA AMB UNA «PARADETA» A LA FIRA DE TARDOR

 

IMG-20141102-WA0003

El Partit Popular de Marratxí va participar activament a la passada dissetena edició de la Fira de Tardor de Marratxí. Aquesta edició va comptar amb més de 200 estands i expositors, on més del 70% eren expositors locals del municipi. A l’acte va participar el nostre president del Govern, José Ramón Bauzá; el nostre batle, Tomeu Oliver i altres autoritats que juntament amb la resta de regidors del consistori van saludar a tots els participants de les paradetes i han participat en la degustació de productes locals tals com la llet d’ametla, licors del municipi, productes locals de sobrassada i embotits. Aquesta fira comercial i artesanal va congregar una elevadíssima participació on l’estimació d’assistència va ser superior als 70.000 visitants. Tot això juntament amb el bon dia que va acompanyar va fer que la fira fos un gran èxit de participació i els expositors van quedar molt contents amb les ventes realitzades.

IMG-20141102-WA0009

IMG-20141103-WA0001

 

 

 

 

 

 

La fira va comptar amb un amplia oferta d’activitats per a totes les edats. La policia local va habilitar el seu Parc Infantil de Tràfic, l’associació Vaporista de Mallorca també va participar amb el muntatge del seu trenet a vapor; els animals també van participar gràcies a la mostra de Natura Park. També es va poder veure una mostra y representació d’oficis antics, demostració de feines de camp amb animals de tiro, mostra de cotxes clàssics, mostra ornitològica, mostra de bonsais i molts altres.

IMG-20141102-WA0005

Des del Partit Popular de Marratxí van muntar una «paradeta» informativa per a tots els visitants. També es va instal·lar una bústia de suggeriments on es va recollir l’opinió, les queixes i possibles millores per al municipi de tots els visitants i marratxiners que foren a la fira. D’aquesta manera, de forma oberta a la ciutadania, la bústia, va ser un gran èxit de participació i es van recollir un gran nombre de propostes que es podran estudiar i incloure en el futur programa electoral. També es van registrar diverses queixes en l’àmbit municipal i opinions dels ciutadans que treballarem en les pròximes comissions que la Junta Local realitzarà.

DSC_0247

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *