El PP balear inicia les reunions sectorials amb col·lectius socials per a la confecció del programa electoral

• Vidal «Els partits han d`estar al costat de la gent, escoltar-los i recollir les seves propostes i en la mesura de les seves possibilitats resoldre els seus problemes». • Ahir es va celebrar la primera reunió, amb el Comitè de Representants de Persones amb Discapacitat de les Illes Balears (CERMI)

 

Setembre 25 2014.- El PP de les Illes Balears va iniciar ahir una ronda de reunions sectorials, amb l’objectiu de recollir propostes de cara al programa electoral. «Els partits polítics han d’estar al costat de la gent, escoltar-los i recollir les seves propostes i en la mesura de les seves possibilitats resoldre els seus problemes», va explicar el secretari general que, acompanyat de la coordinadora del programa electoral, Mabel Cabrer, va acudir al primer de una sèrie de trobades. Vidal va recordar que aquestes reunions ja es van celebrar en la precampanya de 2011, arribant a celebrar més d`un centenar, dels quals van sorgir nombroses propostes per al programa electoral. «El PP sempre ha estat al costat dels col·lectius, i en això estam ara de nou, traient el partit al carrer per reunir-nos amb tots els col · lectius ciutadans de tots els sectors de la societat, perquè ells facin les seves aportacions de cara al programa «.

La reunió d`ahir va ser amb el Comitè de Representants de Persones amb Discapacitat de les Illes Balears (CERMI), i a la mateixa, a més de Vidal i Cabrer, va assistir la consellera de Serveis Socials i Família, Sandra Fernández, un representant de l`IMAS i la presidenta de la comissió de Serveis Socials del PP, Maribel Crespí.

«Els partits polítics ens guiem pels programes electorals i tenir un programa el més adaptat a la realitat és el nostre objectiu, per tant totes aquells col·lectius que vulguin que alguna de les seves inquietuds estigui plasmada en el nostre programa, allà estarem per escoltar-los», va manifestar el secretari general de PP.

Per la seva banda, el president de CERMI, Rafael Company, va voler agrair «la proximitat i l`oportunitat d`acostar a nosaltres perquè li puguem plantejar directament les nostres problemàtiques». Company va plantejar diverses propostes al PP, com acabar de consolidar els concerts socials amb què s’ha estat treballant aquesta legislatura «i a través dels quals hem pogut consolidar amb la modificació de la Llei de Serveis Socials»; seguir amb el treball en la unificació de l`administració interlocutora amb les entitats, «ja que en la legislatura passada teníem problemàtiques amb les diferents administracions, Govern, Consells etc, i gràcies a la relació que hem tingut amb el partit de govern hem pogut afinar molt aquesta relació «; i, finalment, temes burocràtics i administratius de relació amb l`administració, «que han de flexibilitzar i agilitar per assegurar la bona utilització dels doblers públics».

El PP de les Illes Balears va nomenar a la junta directiva de juny el coordinador regional de campanya al vicesecretari de política local i autonòmica del partit, Antonio Gómez, i la coordinadora del programa electoral, Mabel Cabrer.

Per a l’elaboració del programa electoral de 2011 el PP va visitar a més d’un centenar de col·lectius per escoltar les seves propostes i aquestes van ser incloses posteriorment en el programa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *