El PP condemna els actes vandàlics contra la seva seu de Palma protagonitzats per l`organització Arran

La seu del PP regional clareja amb pintades a la façana

• El secretari general del PP balear, Miquel Vidal, lamenta que l`organització Arran utilitzi el vandalisme per atacar contra un partit que «està treballant intensament des del primer dia per tirar endavant la comunitat». • Vidal: «Tots els ciutadans haurien de condemnar qualsevol tipus d`acte que comporti la violència com a mitjà d`expressió». • «Vivim en un Estat de Dret en el que s`han de respectar totes i cadascuna de les opinions, ideologies i partits polítics».

PPBalears

15 abril 2012. – El Partit Popular de les Illes Balears condemna els actes vandàlics que s`han dut a terme avui vespre contra la seu regional, situada al carrer Palau Reial 10 de Palma de Mallorca. La seu del Partit Popular ha aparegut amb pintades de color vermell a la façana, com una falç i un martell, una estelada, més d`una dotzena d`ous plens de pintura vermella, així com el nom de l`Organització de Joventuts Independentistes i Revolucionàries dels Països Catalans, «Arran», com ells mateixos es defineixen. Diversos vehicles estacionats davant de la seu, a més, s`han vist esquitxats d`aquesta pintura.

El secretari general del partit, Miquel Vidal, ha lamentat que l`organització Arran utilitzi el vandalisme per atacar contra un partit que «està treballant intensament des del primer dia per tirar endavant la comunitat». En aquest sentit, ha criticat que aquest col • lectiu hagi reiterat la seva conducta vandàlica atacant novament una de les seus dels populars. Vidal ha recordat que «fa aproximadament un any, aquest mateix col • lectiu – abans denominat Maulets- va atemptar contra la seu del partit de Marratxí amb pintades i llançament d`ous plens de pintura vermella». És per això que Vidal ha manifestat que tots els ciutadans «hauríem de condemnar qualsevol tipus d`acte que comporti la violència com a mitjà d`expressió». Vidal ha assegurat que no tots els ciutadans entenen de la mateixa manera el concepte de «democràcia», i que està convençut que «la millor manera d`apropar postures i arribar al consens no és la utilització de la violència per imposar els seus criteris».

Així mateix, Vidal ha afirmat que el partit prendrà les accions legals que siguin necessàries per acabar amb aquests actes de vandalisme. El popular ha recordat que «vivim en un Estat de Dret en el que s`han de respectar totes i cadascuna de les opinions, ideologies i partits polítics».