El PP Marratxí insta a l’equip de govern a complir la llei i convertir Marratxí en municipi amb endeutament cero. El batle Canyelles replica que no té intenció de reduir el deute.

     En el que es refereix a l’aprovació definitiva dels Comptes Generals 2015, a més a més de votar a favor, el PP ha destacat la bona gestió econòmica de l’anterior equip de govern del Partit Popular durant la passada legislatura. El resultat final és molt clar; els comptes llancen un romanent de tresoreria de més de 11.900.000 €; un superàvit que, segons la llei d’estabilitat pressupostària, ha de destinar-se prioritàriament a reduir el nivell d’endeutament del consistori.

    «Donat que el deute actual és inferior als 11.000.000 d’euros, el fet de que Marratxí passi a ser un municipi amb endeutament cero depèn ara únicament de la voluntat de l’equip de govern actual i de que aquest actuï segons marca la legislació vigent», ha declarat el grup municipal popular.

     El batle ha contestat que no és la seva intenció el reduir deute, ja que vol tenir doblers disponibles dins caixa.

     El portaveu del grup popular, Xisco Ferrà, ha insistit en la tendència positiva del consistori, que va dur a un superàvit en 2014 i 2015.

Una respuesta a «El PP Marratxí insta a l’equip de govern a complir la llei i convertir Marratxí en municipi amb endeutament cero. El batle Canyelles replica que no té intenció de reduir el deute.»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *