El PP mostra el seu «suport absolut» al president Bauzá i destaca la seva «honorabilitat»

PPBalears

• Jeroni Salom: «Una de les finalitats d`aquesta campanya «de acoso y derribo» que està duent a terme l`oposició per tapar les seves misèries i les seves vergonyes és desviar l`atenció dels bons resultats que a nivell econòmic ens donen tots els indicadors».• «Una cosa aniria malament si el meu treball fora preocupar cada dia per la farmàcia del president».• «Sempre defensarem un president que des del primer moment en què va accedir al càrrec s`ha dedicat únicament i exclusivament a treballar per i per als ciutadans d`aquestes illes».

14 març 2013. – El secretari executiu de Política Local del PP de les Illes Balears i president del PP de Mallorca, Jeroni Salom, ha manifestat avui «tot el suport del Partit Popular al president» i ha volgut deixar clar que «en el PP creiem en la seva honorabilitat «. Salom ha considerat «necessàries» aquestes declaracions causa de «la campanya `de acoso y derribo` que està duent a terme l`oposició», que estan utilitzant «la demagògia i la manipulació amb unes finalitats clarament electoralistes i amb l`únic objectiu de tacar la imatge de un president que està treballant per treure aquesta comunitat de la pèssima situació en què els que ara tant el critiquen la van deixar «.
Així, el popular ha defensat «un president que des del primer moment en què va accedir al càrrec s`ha dedicat únicament i exclusivament a treballar per i per als ciutadans d`aquestes illes i que ha mirat als ulls de tots aquells proveïdors o entitats socials , als quals l`anterior Govern del Pacte va deixar sense cobrar i als que Bauzá els va assegurar que se`ls pagaria, i així ha estat i està sent «.
Per contra, ha continuat, «l`oposició, que han perdut tota la credibilitat davant dels ciutadans, s`han agafat a una taula de salvació per intentar guanyar amb demagògia i una política de persecució implacable el perdut a les urnes». A més, ha dit que és «una llàstima» que els ciutadans de les Balears «hagin de aguantar una oposició com la que tenim, que en lloc de fer pinya i treballar pel bé comú, els cega seves ganes d`acabar amb el president, encara que sigui a costa dels interessos dels ciutadans i de la comunitat «.
Una farmàcia amb molta propaganda Salom ha assegurat que «alguna cosa aniria malament si el meu treball fora preocupar cada dia per la farmàcia del president», una cosa «que sí que fa l`oposició sense descans». Així, el popular ha descrit aquesta actitud de «brutal baixesa política» i ha evitat repetir la cronologia dels fets, però sí que ha citat les paraules textuals del president del Col · legi de Farmacèutics de Balears, Antoni Real, que ha corroborat que, «en el cas concret del president, és completament compatible i per a nosaltres compleix tots els requisits «.
Finalment, Salom ha fet broma amb el fet que «és normal que la farmàcia del president Bauzá estigui entre les que més facturen, si cada matí berenam amb ella».
Xifres que ens avalen D`altra banda, Salom ha asseverat que «una de les finalitats d`aquesta campanya `de acoso y derribo` que està duent a terme l`oposició per tapar les seves misèries i les seves vergonyes és desviar l`atenció dels bons resultats que a nivell econòmic ens donen tots els indicadors «.
Així, el popular ha recordat que «Balears és per quart mes consecutiu l`única comunitat on baixa l`atur, que el Govern ha reduït el dèficit en 2,4 punts, que precisament avui s`ha presentat un nou Pla d`Habitatge per a aquest any que atendrà als més desfavorits, i que ha evitat que des de fa un any es produís cap desnonament en els habitatges protegits de la nostra comunitat i que les exportacions a Balears van créixer el 2012 més del 17%, superant els 1.000 milions «. A més, «per seguir amb aquesta bona línia que reverteix en la productivitat de les nostres empreses, el Govern impulsarà un nou Pla d`Internacionalització».
El popular també ha destacat «una iniciativa pionera a nivell nacional per part del Consell de Mallorca que suposa un canvi de filosofia en l`àmbit de l`ajuda social». En concret, «s`aprovarà un nou sistema pel qual s`incentiva les empreses perquè contractin persones de Renda Mínima d`Inserció».
Pastor i el Pi Salom ha aprofitat per desitjar «molt bona sort» a Toni Pastor després de fer oficial que ja forma part de la nova formació política Pi, a qui ha considerat com «el cementiri d`elefants», ja que «tots els descontents del Partit Popular es van cap allà «.
Finalment ha reiterat que «li demanarem la seva acta de diputat», ja que Pastor va concórrer a les eleccions com Partit Popular, no com PI.