El PP visita les instal·lacions del Club Vaporista Ferroviari a Marratxí.

clubvaporista (1)

El dimarts 16 de novembre es va realitzar una visita d’obres a les instal·lacions del Parc Ferroviari, situat a Marratxí, a prop del complex d’oci Festival Park.

A la visita organitzada per l’Ajuntament i a la que va ser present el President del Consell de Mallorca, va assistir el nostre portaveu del Grup Municipal Popular, Xisco Ferrá.

DSCN6412

Després de molts anys de feina estan a punt de finalitzar les obres del futur Parc i Museu del Ferrocarril, que comptarà amb quasi un kilòmetre i mig de vies realitzades a escala per les que circularan rèpliques de locomotores antigues.

DSCN6418

Una part d’aquestes vies ja es troba enllestida així com altres elements i edificis del conjunt ferroviari com els tallers, l’estació de Marratxinet, la plaça giratòria…etc.

DSCN6413

Des d’aquí volem reiterar el nostre suport a l’entitat marratxinera i demanam tant a l’Ajuntament de Marratxí com al Consell de Mallorca la seva implicació i recolzament en aquesta darrera fase del projecte, fruit de la feina de quasi 10 anys i que quan estigui acabat serà un referent al nostre poble.

DSCN6423

DSCN6425

DSCN6421

DSCN6427

DSCN6428

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *