Foguero Partit Popular 2019

Tot un èxit el nostre fogueró  a Sant Marçal, amb més de 400 assistents, on comptàrem amb la presència de la nostra candidata Magdalena Garcia Gual i la visita del nostre president regional Biel Company i Jeroni Salom, president insular. Un luxe poder compartir una estona amb molts de companys i amics!
#estamprePParats

 

La candidata a la batlia pel PP de Marratxí, Magdalena García Gual ha incidit aquest cap de setmana, en el tradicional fogueró, que congregà a més de 400 persones que: «Marratxí ha de conservar la seva essència i les seves tradicions».

 

 

 

 

 

 

 

Ha mostrat la seva satisfacció perquè, «una vegada més, els marratxiners s’han bolcat amb la convocatòria a un dels nostres actes més tradicionals en aquestes dates» i «sentir el suport de tantíssimes persones és una sensació indescriptible».

 

 

 

 

Magdalena Garcia: «és molt important escoltar tothom per tenir una visió global del que passa al nostre municipi«.

 

 

La candidata popular recalca que «el nostre objectiu és molt clar; solucionar els problemes dels marratxiners i millorar la seva qualitat de vida en el dia a dia «. «Ho hem demostrat estant a l’oposició durant aquesta legislatura i estam convençuts que ho posarem en pràctica a partir del 26 de maig», conclou Magdalena García Gual.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *