Jeroni Salom: «Cap batle del PP ha votat mai mocions a favor de la retirada del TIL»

Després de les reaccions per l’Assemblea de Batles

Assamblea de batles

     • Mostra la seva «indignació per la manipulació dels partits de l`oposició» i reclama respecte als primers edils elegits democràticament.

     • Critica la forma grollera de fer política de l`oposició que en lloc de fer propostes cerca dividir el Partit Popular»

11 de novembre de 2013.- El president del Partit Popular de Mallorca, Jeroni Salom, ha mostrat avui la seva indignació després de les darreres declaracions de la Secretària General del PSIB, Francina Armengol – i de les realitzades per diferents portaveus aquest cap de setmana- que han manifestat que els batles del PP «varen canviar el sentit del seu vot, varen trair la voluntat del seu poble i varen votar a favor del Tractament Integrat de Llengües ( TIL )» . «Els batles del PP han estat elegits democràticament se`ls deu un respecte, i per això la Senyora Armengol no és ningú per dir que traïm la voluntat del nostre poble, s`hauria de preocupar per corregir el seu gir extremista i, per descomptat, respectar el que els ciutadans dels diferents pobles de Mallorca han triat de forma democràtica, li agradi o no li agradi». A més, Salom ha volgut deixar clar que en els diferents pobles de la Part Forana «cap batle ni regidor popular ha votat mai a favor de la retirada del TIL, ni de la retirada de la Llei de Símbols ni ha donat suport a la vaga indefinida de docents, que era el que pretenia la moció de l`Assemblea de Batles, per tant, que no intentin confondre».

Jeroni Salom

«Ja està bé de tanta manipulació, mai els batles d`altres partits polítics havien mostrat tanta falta de respecte als seus companys del Partit Popular», ha afegit el president de Mallorca, que també ha dit que «això és una mostra més de la manera tan poc seriosa que té l`oposició de fer política, a base de manipular i mentir a la ciutadania».

De manipulació també ha descrit Salom les valoracions sobre si «estàvem seriosos a la reunió i els motius», el que ha qualificat de «surrealista».

Assamblea de batles 2

Finalment, el president del PP de Mallorca ha reiterat la seva exigència de demanar respecte als batles populars, i s`ha mostrat convençut que amb aquestes manifestacions dels diferents partits de l`oposició «el que aconseguiran, en lloc de dividir-nos és que estiguem més units que mai».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *