Jeroni Salom és reelegit president del Partit Popular de Mallorca amb el 98% del vots

Congres Inca

• El president insular incideix que «sortim del Congrés més reforçats del que hem entrat»

• Company: «Si tots sumem, si pensem en Partit Popular amb majúscules, recuperarem un PP de les Illes Balears unit, fort i guanyador»

• El president autonòmic critica el desgovern del Pacte d’esquerres i el seu «ADN destructiu»

• Xisco Ferrà, membre de la Junta Directiva Insular

Jeroni Salom ha estat reelegit, aquest dissabte, president del Partit Popular de Mallorca al XII Congrés, en obtenir el 98% dels 3.006 vots vàlids emesos. El president insular ha destacat en el seu discurs que «a partir d’aquest mateix moment el nostre objectiu se centra a impulsar les juntes locals amb les que aconseguirem rellançar el missatge del Partit Popular en els municipis».

CONGRES MALEN

El president del PP de Mallorca ha explicat que «el nostre compromís seguirà centrat en donar més protagonisme als nostres afiliats que són els que veritablement faran possible recuperar totes les institucions perdudes perquè ells, millor que ningú, són l’autèntic altaveu que té el partit per fer arribar al carrer el missatge del Partit Popular». En aquest sentit, ha recalcat que «després de les últimes reunions hem palpat que les nostres bases tornen a estar il•lusionades, el que es tradueix en tenir al nostre principal motor amb la posada a punt per recuperar el perdut durant els últims anys».

Salom ha incidit que «la societat en general ja està farta de les incongruències del govern d’Armengol que segueix predicant el que no creu». Per això ha remarcat que al pacte d’esquerres de les Balears «li queda ja poc temps per seguir fent de les seves per la qual cosa no hem de relaxar-nos. Hem d’evitar que a l’esquerra li surtin els números per a futurs pactes, que és quan ens arrabassen la governabilitat i desfan tot el que fem des del Partit Popular per garantir el benestar socioeconòmic a les nostres illes».

El nou president del PP de Mallorca ha donat a conèixer els noms dels 22 integrants de la seva candidatura, en la qual figura, Raquel Sánchez com a secretària general insular. La resta de la llista està formada per David Alonso, Rogelio Araujo, Llorenç Bauzà, Joan Barros, Fany Blasco, José Boned, Tomeu Caldés, Carlos Darder, Xisco Ferrà, Antònia Fornari, Jorge García, Cristina Graupera, Ignaci Martí, Dolors Nadal, Martí Nadal, Miguel Sagreras, Catalina Salom, David Suñer, María Vidal, Jaume Vidal i Maribel Vives.

PARTICIPACIÓ AFILIATS DE MARRATXÍ

Cal destacar la participació dels afiliats de Marratxí, on la nostra companyera Magdalena Garcia Gual va esser ponent en el Reglament d’Organització del Partit Popular de Mallorca. També remarcam el discurs d’opertura per part del nostre amic Toni Fuster, com a Secretari General i el nostre Regidor Jaume Llompart; també hi participà en qualitat de President de Noves Generacions de Mallorca.

NOMENAMENTS ORGNIGRAMA JUNTA DIRECTIVA REGIONAL

El passat 22 de maig la Junta Directiva regional va fer efectiu els nomenaments del seu organigrama incloent alguns membres de Marratxí, a més a més del nostre President i Senador Autonòmic José Ramón Bauzá i el nostre portaveu municipal Xisco Ferrà com a membres nats. Els nous càrrecs són:

  • Sebastià Frau com adjunt a Presidència
  • Magdalena Garcia Gual com a secretaria executiva de Política Local
  • Antonia Coll com a secretaria executiva d’organització territorial a la part forana (pobles grans)
  • Jaume Llompart com a secretari executiu d’esports i membre en representació de NNGG.
  • Carme Cañellas membre tambè de la JDR en representació de NNGG,

Enhorabona a tots¡¡

Congres Insular

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *