José Ramón Bauzá ha estat reelegit president de la Junta Local de Marratxí amb el 98,6 per cent dels vots

Renovació Junta Local

 

* Bauzá: “Som conscients de la dificultat del moment, però amb convicció, sentiment i ganes farem feina tots junts per els ciutadans”.
* Jeroni Salom: “necessita’m que els afiliats siguin la veu del partit al carrer, perquè en cas contrari, el missatge es quedaria en els despatxos”.
* Tomeu Oliver: “Sempre que Marratxí necessita alguna cosa, el president està a la nostra disposició”.

10 de desembre, 2012– José Ramón Bauzá ha estat reelegit avui president de la Junta Local de Marratxí amb el 98,6 per cent dels vots. El percentatge de participació ha ascendit al 43,7 per cent del cens (han votat 290 afiliats d’un total de 664) i a l’acte ha assistit el president de la Junta insular de Mallorca, Jeroni Salom, batle de Marratxí, Tomeu Oliver, així com altres dirigents del Partit Popular dels Illes Balears.

Durant la seva intervenció, Bauzá ha agraït la participació de tots els afiliats en aquest dia i ha reconegut sentir-se “orgullós” de presidir la Junta Local. Així, el president ha destacat la feina “de tots els que m’ajuden cada dia” perquè això no s’aconsegueix, ha dit, “d’un dia per l’altre”. “No hem d’oblidar com hem arribat aquí. Sempre hem fet política de porta a porta, de carrer a carrer, amb humilitat, sense enganyar a ningú i assumint els reptes difícils”. “L’important és mirar a la gent als ulls i superar les dificultats tots junts”.

Finalment, Bauzá ha destacat que rep aquesta reelecció amb la “responsabilitat de fer el que es necessita, als municipis, a les illes o a la comunitat”. “Tant jo com la resta de la gent que formem la Junta Local, volem fer feina pensant en els interessos generals i no en els partidistes”. “El meu compromís és seguir en la mateixa línia. Som conscients de la dificultat del moment, però amb convicció, sentiment i ganes de fer feina tots junts per i pels ciutadans”.

A la renovació s’ha nombrat Secretari de la Junta Local a Pedro Juan Serra, un jove marratxiner, ex-membre de Noves Generacions, que assumeix aquest repte amb il·lusió i amb moltíssimes ganes de fer feina pel partit, pels afiliats-simpatitzants i veïnats de Marratxí.

La resta de la Junta està composta pels següents vocals:

Tomeu Oliver Palou ( Vicepresident)

Magdalena Garcia Gual (Coordinadora Política)

Jaume Roig Jaume

José Garcia Homar

Rafael Cerdó Perez

David Vila Floria

Domingo Martín Fernández

Antonio Montilla Gili

Marcelino Minaya Thorell

Pedro Bestard Martinez

Juan Pizarro Sánchez

Carmen Ripoll Torres

Constantino Lorenzo Morey

Pep Toni Juan Serra

Manolo Martinez González

Luis Rafael Santiso Martinez

Eugenio Garcia Cabellos

Francisco Molina Fresneda

Jaume Vila Morante

Rubén Quesada Garcia

Francisco Garcia Paramo

Tomeu Oliver
Per la seva banda, el batle de Marratxí i vicepresident de la Junta Local, ha agraït la participació “massiva” dels afiliats del municipi i ha asseverat que estam aquí per “donar el millor de nosaltres” i ha destacat que “sempre que Marratxí necessita alguna cosa, el president està a la nostra disposició”.

Jeroni Salom
D’altra banda, el president de la Junta insular de Mallorca, Jeroni Salom, ha defensat la necessitat que té el Partit Popular d’explicar activament a tots i cadascun dels seus afiliats i simpatitzants. Així, ha destacat que “necessita’m que vosaltres sigueu la veu del partit al carrer, perquè en cas contrari, el missatge es quedaria dins els despatxos”.