Junta Directiva Regional: Bauza afirma que «el got està mig ple» perquè les coses estan canviant per bé

• «El partit és el principi de tot i el nostre primer treball és enfortir i mantenir unit aquest partit».• El president ha explicat que la baixada del dèficit era imprescindible per poder ser solvents i per generar confiança.• «Estem en la bona direcció, cal fer la nostra feina sabent que no hi ha millor recompensa que la satisfacció del deure complert».• Jeroni Salom: «Que quedi molt clar que el PP és un partit centralista on el regionalisme va per davant de tot i no permetrem que ningú ens mogui de la cadira».• Vidal: «Les dades d`afiliació del PP en els últims dos mesos han crescut en 317 afiliats més».

PPBalears

16 març 2013. – El president regional del PP, José Ramón Bauzá, ha afirmat durant la Junta Directiva Regional del PP balear que «el got està mig ple» perquè les coses estan canviant per bé, i «les nostres ganes de fer millor la societat, i les nostres ganes de servir, contribueixen cada dia a canviar les coses «. Per Bauzá, el partit és el principi de tot i «el nostre primer treball és enfortir i mantenir unit aquest partit».

El president regional ha destacat que s`ha avançat molt en els grans objectius marcats per a la primera etapa de legislatura, que són l`equilibri pressupostari i la reforma de l`administració. En aquest sentit el president ha manifestat que falta molta feina per fer, però que no obstant això el que s`ha avançat «és molt» i «hem complert». És per això que Bauzá ha considerat que es tracta d`un treball de tots i ha felicitat a la Junta pel seu treball com un dels òrgans més representatius del partit.

Pel que fa a l`equilibri pressupostari, Bauzá ha afirmat que la baixada del dèficit era imprescindible per poder ser solvents i per generar confiança. «Ho hem fet per convenciment propi, no hi havia alternativa», ha apuntant Bauzá. «No es pot gastar més del que es té, cal ser seriosos, pagar a proveïdors i cal complir». El president ha incidit que la reducció del dèficit no ha reduït els serveis «perquè la societat de benestar segueix estant aquí» i a més, «millor gestionada».

El president ha afirmat que la comunitat té uns pressupostos compromesos i ajustats, amb un full de ruta i un calendari de treball, «on ningú improvisa». «Gràcies a això, hem aconseguit baixar el dèficit en 2,4 punts».

«L`altre gran objectiu – ha afegit Bauzá – era la reforma i redimensió de l`administració», que avui «podem afirmar que està més organitzada i més propera al que volen els ciutadans, aquells per a qui treballem». Quant a empreses públiques que té el Govern, Bauzá ha explicat la reducció de les mateixes, que ha suposat un estalvi de 282 milions d`euros. D`aquesta manera, «l`administració ja no és un ens col · locador», ha sentenciat.

Bauzá ha destacat que queda molt per fer, però que «el que ens falta per recórrer no ens impedeixi el recorregut».

Segona etapa legislatura

El líder autonòmic ha manifestat que en la segona etapa de la legislatura l`objectiu prioritari és crear ocupació. «No hi ha millor política social que crear llocs de treball, però sempre des de la garantia que siguin llocs de treball estables i que es mantinguin en el temps», ha manifestat Bauzá.

D`altra banda, el president regional ha remarcat la nova temporada turística, i ha asseverat que segons els experts en turisme la temporada «sembla que serà bona, la qual cosa repercutirà en moltes persones i en la creació de llocs de treball». Per Bauzá, Balears compta amb grans empreses que demostren la seva capacitat i el seu lideratge tant aquí a Balears com a tot el món, i ha afirmat que «és una fortalesa de la nostra terra, de la nostra gent i que espero que incideixi en la creació d`ocupació «.

El president ha reiterat que «és la iniciativa privada la d`assignar ocupació i donar un cop de mà» i ha ressaltat les dades positives de què disposa Balears com són l`augment de creació de llocs de treball, la baixada de l`atur durant quatre mesos consecutius , així com el creixement de les exportacions en més d`un 17% l`any 2012. «Aquestes dades poden semblar freds com tota estadística, però són realment aquestes dades les que ens indiquen que el got està mig ple». És per això que Bauzá ha dit que «no és optimisme, és realisme i, si m`ho permeten, realisme d`un optimista».

Satisfacció del deure complert

Per finalitzar, el president ha assegurat que «estem en la bona direcció», i ha assenyalat que «fem la nostra feina sabent que no hi ha ni més ni millor recompensa que la satisfacció del deure complert». «Per vols tenim una veritable vocació de servei, no necessitem res més».

Partit regionalista

El president de insular del PP de Mallorca, Jeroni Salom, ha explicat el calendari de visites que es durà a terme a les juntes locals de cada municipi. En aquest sentit, Salom ha afirmat que cal tenir en compte les opinions i visions dels que formen part, «perquè no podem oblidar que són les bases del partit i són els que donen la cara per tots nosaltres a cada municipi».

Salom ha destacat que a la Ponència Política del passat Congrés Regional, «va quedar molt clar que el PP és un partit centralista on el regionalisme va per davant de tot», i no «permetrem que ningú ens mogui de la cadira».

Increment d`afiliació

Per la seva banda, el secretari general del PP de les Illes Balears, Miquel Vidal, ha anunciat que en els últims dos mesos s`han produït 317 altes d`afiliació al partit. Fet que, segons Vidal, «poques forces polítiques són capaços d`aconseguir, de manera que podem estar orgullosos de tenir aquests resultats». Vidal ha considerat que és perquè «tenim un partit viu ja que sabem transmetre el missatge que sentim dins d`aquesta gran família popular».

Així mateix, Vidal ha destacat la feina que s`està duent a terme a través de les 17 comissions nomenades a la passada junta són molt importants perquè «el treball que es debat en comissió ajudarà a elaborar el pròxim programa electoral». Vidal ha animat a tots els simpatitzants i afiliats a apropar els problemes del carrer als presidents i secretaris de les juntes per poder debatre i trobar una solució.