Junta Directiva Regional: Bauzá: «El Partit Popular és un partit unit, amb un projecte únic i que treballa per als ciutadans»

Via ppbalears

* El president ha destacat que el compromís del partit és treballar amb el seu programa electoral. • Bauzá ha apel • lat a la responsabilitat dels docents perquè els centres tornin a la normalitat. «Està clar que hi ha el dret a la vaga, però també el dret a l`educació». • Sobre la interlocutòria dictada ahir pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, Bauzá ha afirmat que «el Tribunal amb el seu auto no fa altra cosa que donar-nos la raó»


26 de setembre de 2013.- El president regional del Partit Popular de Balears, José Ramón Bauzá, ha manifestat a l`inici de la Junta Directiva Regional ordinària que el PP és un partit perfectament unit, amb un projecte únic i que treballa sobretot de cara als ciutadans. Així, ha afirmat que el compromís del partit és treballar amb el seu programa electoral i que per això el motiu de la reunió d`avui. Bauzá ha explicat que durant la reunió «donarem compte de tota la feina i de tota la situació actual en què a dia d’avui està fent feina el Govern» . Entre ells, ha destacat la situació econòmica, com la recuperació econòmica que s`està produint a les illes, la creació d`ocupació neta, els deu mesos consecutius baixant les xifres d`atur, o que som el referent en consolidació econòmica. «I el més important – ha afegit – és que actualment la nostra comunitat autònoma té un superàvit de 120 milions, un 0,46 % positiu a més d`un creixement econòmic d`un 0,3%».

Vaga educació
D`altra banda, i en relació a la vaga educativa, el president ha manifestat que «el Govern no ha fet més que negociar des del primer dia i és l`únic que no s`ha aixecat de la taula». Bauzá ha dit que espera que s`arribi a un acord el més aviat possible. No obstant, el president ha recordat que la conselleria ha fet unes propostes i que de moment «no han estat acceptades per part dels sindicats», de manera que «hauran de ser ells els que diguin de quina manera volen arribar a un acord».

Per Bauzá, «el més important és que aquí no està guanyant ningú, estan perdent els nins cada dia, els que van a classe i els que no, perquè els que van a classe no la reben» . En aquest sentit, el president ha fet una crida als professors perquè facin «ús de la seva responsabilitat si realment volen educar», «els que fan els serveis mínims realment han de donar classes» . «No és acceptable ni de rebut que un professor pugui anar a l`escola i no sigui per impartir classe . Esper que se solucioni com més aviat la situació .

Finalment, Bauzá ha apel • lat a la responsabilitat dels docents perquè “d`una vegada per totes els centres tornin a la normalitat» . «Està clar que hi ha el dret a la vaga, però també el dret a l`educació» .

Sobre la interlocutòria dictada ahir pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, Bauzá ha afirmat que «el Tribunal amb el seu acte no fa altra cosa que donar-nos la raó».

Una respuesta a «Junta Directiva Regional: Bauzá: «El Partit Popular és un partit unit, amb un projecte únic i que treballa per als ciutadans»»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *