LA REALITAT DEL NOU GOVERN MUNICIPAL

A quasi un any de les eleccions de maig de 2015, volem revisar la nova forma de fer Política de l’Ajuntament de Marratxí. Com ha actuat i què ha fet el nou govern format per Mes, PSOE i Som Guanyem:

1. MANCO TRANSPARÈNCIA I PLURALITAT POLÍTICA. El primer que va fer el senyor Batle va ser expulsar els grups de l’oposició de l’empresa municipal Marratxí XXI; així es limiten a donar conte de les accions una vegada ja han estat fermades per l’equip de Govern, demostrant una carència de transparència i participació als procediments concursals i decisions.

2. MALES MANERES A L’HORA DE ATENDRE ALS CIUTADANS. Són molts els ciutadans que s’han posat en contacte amb nosaltres queixant-se de no rebre resposta a les seves queixes, arribant a ser bloquejats a les xarxes socials de l’Ajuntament i fins i tot amenaçats si la seva opinió no coincideix amb la de l’equip de govern i la del cap de premsa.

3. ACOMIADAMENT DELS PEONS DE MANTENIMENT DE LES ESCOLES. Esgrimint una inexplicable justícia social, s’han obstinat en acomiadar a 5 treballadors de manteniment de les escoles, eliminant-les definitivament sense tenir en compte la seva gran feina, més enllà de les escoles, i les més de 800 mostres de suport.

4. MANCO PARTICIPACIÓ CIUTADANA. S’han denegat instal·lacions a associacions i entitats ciutadanes asfixiant el dret a l’associacionisme i posant traves a l’hora d’organitzar les seves activitats.

5. DESORGANITZACIÓ EN EL MANTENIMENT A PEU DE CARRER. Hem viscut manca de servei d’electricista de guàrdia, patint durant mesos que carrers del municipi es trobassin a les fosques vespre rere vespre. Hem observat la manca de manteniment del cementeri, carrers amb contenidors de reciclatge vessant i ens hem vist obligats a denunciar el mal estat dels tancaments dels camps de futbol i la manca de llum i focus fusos a les instal·lacions esportives.

6. CRISI DE GOVERN. La premsa s’ha fet ressò de titulars que evidencien la manca d’enteniment entre els membres que formen l’equip de govern, tals com :“El alcalde fulmina a la líder de Guanyem y abre una crisis en el gobierno tripartito” o “Venezuelatxí”.

7. APROPIACIÓ DE LA GESTIÓ DEL PP. El pacte d’esquerres ha publicitat com a feina seva els projectes i accions que el Partit Popular havia deixat preparats: compra de Sa Garrovera des Pont d’Inca, remodelació del centre social de Ca Ses Monges al Pla de na Tesa, reforma dels patis de les escoles, l’aparcament davant la Unitat de Salut i compra de l’Olleria de Can Palou de Pòrtol, la millora de les xarxes viàries i de vianants de la carretera d’Inca, i l’asfalt de la carretera vella de Bunyola i camí de Son Sales des Garrovers.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *