Fogueró Popular

El Partit Popular de Marratxí va celebrar el passat 8 de Febrer el seu tradicional fogueró popular on més de 300 afiliats, simpatitzants i veïns del municipi es van donar cita a la Verónica de Sant Marçal.

Al fogueró va assistir el nostre president del partit a Marratxí, president del PP Balears i també President del Govern de les Illes Balears José Ramón Bauzá, la presidenta del Parlament, Margalida Durán, el batle del nostre municipi, Tomeu Oliver, membres de Noves Generacions de Balears, pràcticament la totalitat de la Junta Local i un gran nombre d’afiliats, simpatitzants i veïns.

La vesprada fou presidida per un enorme fogueró,  una suculenta safata per torrar i postres, vam poder gaudir d’una bona música a càrrec del nostre DJ Manolo Martinez, que va amenitzar la vetllada i el fred que ens va acompanyar.
Igual que va comentar el nostre President volem agrair a tots els membres de Junta Local i col·laboradors que gràcies a ells es va fer possible la realització del fogueró i que el mateix fos un èxit de participació i diversió per a tots.