Marratxí presenta 13 nous vehicles destinats a la Policia Local

Via Ajuntament de Marratxí

La Policia Local de Marratxí renova el seu parc mòbil amb vehicles més segurs i menys contaminants.

La Policia Local de Marratxí ha presentat avui la nova flota de vehicles que utilitzarà a partir d’ara en substitució dels anteriors, els quals, a causa del seu ús, havien quedat obsolets.

Es tracta de 13 nous vehicles, ( cotxes, motos i furgonetes) adquirits en concepte de renting, gràcies a un concurs públic que va resoldre adjudicar aquesta contractació a l’empresa Multiauto per un valor de 97.719,60€ anuals, durant els propers 5 anys.

El batle de Marratxí, Tomeu Oliver, acompanyat del regidor de Policia Local, Joan Coll, el regidor de contractació, Sebastiá Frau i l’inspector de Policia, Antoni Ledesma ha valorat molt positivament les noves adquisicions. Oliver, ha assegurat, que es tracta d’un contracte “molt beneficiós per a tots” ja que, “sense augmentar ni un euro el cost respecte a l’anterior contracte, s’ha aconseguit adquirir nous vehicles molt menys contaminants i de menor consum i amb millores considerables quant a la seguretat i funcionalitat interna”. I és que es tracta de vehicles que utilitzen el gas natural com a combustible alternatiu. Així, ha explicat l’Inspector de la Policia, Antoni Ledesma, “els vehicles disposen d’un doble dipòsit i utilitzen gasolina fins que aconsegueixen els 30 graus centígrads, una vegada aconseguida aquesta temperatura, de forma automàtica, passen a utilitzar el gas natural”, amb això, assegura Ledesma, “s’aconsegueix una reducció impotamtísima de les emissions de CO2 i un estalvi en el consum d’al voltant del 50% respecte al consum dels anteriors vehicles”.

Així, la nova flota està formada per 5 turismes, 2 dels quals són específics per al transport de detinguts que incorporen totes les mesures de seguretat necessàries, els altres 3 turismes són d’ús normal de patrulla. Als cinc turismes hem d’afegir dos furgons, un d’ells d’ús de Policia Mediambiental i l’altre furgó denominat d’intervenció immediata, que serà utilitzat igualment per la unitat nocturna. El parc mòbil ho completen 5 motos, 2 tipus “scooter” i 3 de gran ciclindrada 800cc. Finalment la policia incorporarà un vehicle camuflat.

El present contracte, al marge del subministrament dels tretze vehicles nous, inclou la gestió dels serveis necessaris per assegurar el correcte funcionament dels vehicles ( manteniment preventiu i correctiu, inspecció tècnica de vehicles, substitució de vehicles avariats o immobilitzats per qualsevol altra causa…) i la tramitació i obtenció de tota la documentació necessària per a la posada en circulació dels vehicles ( pòlisses d’assegurança, permisos de circulació, matriculació, etc) i l’ús dels equipaments complementaris si escau.

Per la seva banda, el regidor de Policia, Joan Coll, va informar de l’estat de les obres que són a punt de finalitzar en les dependències de la Policia Local de Marratxí, situada al Polígon, les quals, segons afirma el responsable de la policia, “milloraran substancialment la distribució de les dependències, aprofitant millor els espais interiors”, així mateix, “les obres contemplen la millora de tots els accessos a l’immoble”.

Cal destacar que aquesta mateixa setmana la Policia Local ha posat en funcionament un compte en twitter @PoliciaMarratxí com a canal de comunicació amb els veïns del municipi, el qual pretén donar resposta immediata i informació útil i precisa per als residents.

6 respuestas a «Marratxí presenta 13 nous vehicles destinats a la Policia Local»

 1. Hi! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted
  keywords but I’m not seeing very good gains. If you know of any please share.

  Cheers! You can read similar text here: Ecommerce

 2. Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m
  trying to get my blog to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good gains. If you know of any please share.
  Thanks! You can read similar article here: Sklep internetowy

 3. Hi there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get
  my website to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good gains. If you know of any please share.
  Thank you! You can read similar article here: Scrapebox List

 4. Good day! Do you know if they make any plugins to
  assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my website to rank for some
  targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Thank you! You can read similar text here: Auto Approve List

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *