Més de 600 persones a l`homenatge del PP balear a històrics i fundadors del partit

Sopar Antics Afiliats

• El president d’honor va assegurar que els sentiments no canvien i «oblidar-se del partit seria com oblidar un fill. Pens cada dia en el Partit Popular».
• Bauzá: «Estic molt orgullós de ser el president del millor partit que hi ha a Mallorca, Balears i Espanya. I si estic orgullós és perquè estic orgullós de tots i cadascun de vosaltres».
• El president va donar les gràcies a tots «pel que heu fet durant dècades per aconseguir el que avui és el Partit Popular».
• Fageda va reconèixer el dur treball exercit per Bauzá i el seu equip durant aquests quatre anys i els va demanar que tinguessin en compte a totes les persones que treballen desinteressadament.

29 de març de 2015.- El Partit Popular de les Illes Balears va celebrar ahir un sopar per homenatjar els afiliats històrics. A Algaida, davant més de 600 persones, el president regional, José Ramón Bauzá, va agrair a tots la seva presència, i especialment la dedicació i valors que han transmès al llarg dels anys, «si avui som aquí, si jo som president , és gràcies a vosaltres «. «Avui volem donar-vos les gràcies, no només per estar aquí avui, sinó pel que heu fet durant dècades per aconseguir el que avui és el partit».
El president regional ha explicat que «el PP no és un partit més. És una gran família. Una família com, en les nostres, hi ha diferències. Però qualsevol problema, es xerra i s’arregla, perquè tots pensen en el millor per a la família» .
Bauzá ha assegurat que en la família, hi ha els valors de la saviesa i la nova saba. I per representarho, va fer pujar a l’estrada a Mateu Cánovas, afiliat de Santanyí, de 85 anys; i a Lourdes, una recent afiliat de només 18 anys. Al costat d’ells, ha assegurat que és important unir l`experiència d’uns i les il·lusions i ganes de treballar dels altres. «La gent gran són el nostre patrimoni, ens ensenyen la història i l`essència de la família. Els més joves, perquè assumeixen els valors, tenen ganes i il·lusió», ha apuntat.

El president va explicar que els pares de família no analitzen la dedicació o grau de responsabilitat. «Els que ara tenim la responsabilitat de dirigir a la família, hem tingut la sort de fer-ho al millor moment. Maria (Salom), consellers, diputats, senadors, batles…. Hem trobat el moment més difícil i complicat. Però els pares de família no miren si és o no difícil, o les hores que duen treballant. Aquest és el nostre treball, del qual tenim responsabilitat. I ho hem fet pensant en el millor per a tots, no només per als nostres, sinó per a tots els ciutadans de les Balears «. «El mateix que ha fet el PP sempre. Dedicats a ajudar, a servir a la nostra societat. Fa més de 30 anys -va afegir- es va posar de manifest, superàrem les dificultats i vau decidir que, amb vocació i servei volíeu el millor per a la nostra societat . I el mateix hem fet nosaltres »

Finalment, i fent referència al nombrós públic assistent, afiliats històrics, Bauzá va comentar: «Les famílies que no tenen cura ni volen als seus majors, no tenen sentit ni raó de ser. Igual que altres que no deixen als seus joves prendre decisions, tampoc tenen futur. L`experiència dels veterans i que treballin conjuntament. És la premissa de la família. Tots treballant junts per tirar endavant. La nostra família, és el nostre sentit. Tots són necessaris en el PP. Tots tenen lloc en el PP. Si som candidats és perquè hi ha molta gent que abans ha ajudat a fer partit, a crear una estructura, a crear una marca, a lluitar per un compromís. Perquè tots pensaven que era el millor, no per a la nostra família, sinó per a tot. Si som president, presidenta, o batles, no és per nosaltres. És per això que tanta gent han fet pel partit. Pels que esteu aquí i els que no poden estar «.
«Vos don les gràcies. En nom de totes les persones que formen estructura del partit. Estiem agraïts a tots vosaltres. Perquè si tenim un govern fort, és perquè hem tingut un partit fort. L’estructura són els pilars, els que aguanten, els que estan en tot moment. Des de l’afiliat número 1, al darrer «.
«Estic molt orgullós de ser el president del millor partit que hi ha a Mallorca, Balears i Espanya. I si estic orgullós és perquè estic orgullós de tots i cadascun de vosaltres. Perquè som una família, amb les nostres diferències. Les nostres famílies pensen el millor per a la comunitat. Tenim un passat per estar orgullosos. Tenim un present. I tenim un futur que no només es mereix el Partit Popular, sinó tots els ciutadans de les Illes Balears «, ha conclòs.

Gabriel Cañellas
El president d’honor del Partit Popular regional va ser sincer en les seves paraules i va sol·licitar que tots donassin suport al partit en les pròximes eleccions. «Si us heu sentit apartats, passau pàgina, si heu sentit que no s`ha comptat amb vosaltres, oblidam, ara és el moment de donar suport al partit».

Cañellas, en el seu discurs que va combinar l’emoció amb les bromes, va assegurar que «no passa un sol dia sense que pensi en el Partit Popular. Els sentiments no canvien, mai moren. Si no estimàs al partit no seria aquí. Pens cada dia al PP, vull el PP. Ho sabeu, mai nopodré oblidar al partit, perquè seria com oblidar d’un fill «.
El president d’honor del Partit Popular, que va rebre diverses ovacions durant la seva intervenció, va fer al·lusió a l’oposició. «Abans, perquè se’ls coneixia a tots pel nom d`oposició. Ara, Armengol i Barceló, encenen unes espelmes pensant en el nostre funeral. Hem de tenir força per bufar les espelmes. Ja hem tingut l’experiència de dos governs d’esquerra i sabem el que suposa. Ara tenim una altra esquerra radical i populista, que suposa un risc. I fer experiments, millor amb gasosa «.

Cañellas va insistir en donar suport a les candidatures del PP, va sol·licitar aquest suport a tots els presents, i va recordar el seu amor pel partit.

Maria Salom
La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, va agrair també la presència de tots, i va reconèixer que en el seu bagatge polític ha tingut a moltes persones que l’han guiat. Salom, que va recordar les difícils decisions que han hagut de prendre durant aquesta legislatura a causa de la crisi econòmica i social, es va disculpar «si alguna de la meva decisió a ha pogut molestar a algú. No era la meva intenció. En tot moment hem cercat el millor per tots «.
Salom ha apuntat, però, que «el que no ha canviat són les idees i els principis» que han regit el partit. «Vosaltres sou els que heu forjat el PP. La veritat és que aquest partit està format per persones diferents, que pensam de forma diferent, però que tots junts formam una gran família i cercam el bé comú».
L’actual presidenta del Consell de Mallorca, va assegurar: «Vosaltres sou el millor que té el PP, estic agraïda a tots. I us necessitem per no tornar a passar un pacte d’esquerres, perquè seria dolent per a les nostres famílies, els nostres fills, i a per tots en general «.

Joan Fageda
L’històric dirigent, elogiat entre altres coses per la seva etapa a l`Ajuntament de Palma, va expressar la seva enorme felicitat per retrobar-se amb tants amics del nostre partit. Joan Fageda, que va proposar celebrar aquestes trobades una o dues vegades a l’any, va sol·licitar als candidats i dirigents del partit «no oblidar-se de tantes persones, no solament afiliats, que treballen i col·laboren de forma desinteressada, sense esperar res a canvi».
A més, Fageda va reconèixer el difícil treball realitzat durant aquests quatre any per Bauzá i el seu equip: «Reconeixement d’un treball tan difícil que han hagut de superar. Un reconeixement a l’esforç».

A més, van intervenir el candidat a la batlia d’Algaida, Rafel Oliver, municipi on es va celebrar l’homenatge, i el secretari general del Partit Popular, Miquel Vidal, que a més de rememorar l’inici del partit a les Balears, ha assegurat «que l’origen són els pares, i sense pares, no hi ha fills «, en clara al·lusió a la resposta a la convocatòria. Més de 600 persones.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *