NNGG DE MARRATXÍ HA MUNTAT UN XIRINGUITO A LES FESTES DE SANT MARÇAL

El grup de Joves del Partit Popular de Marratxí han participat activament a les festes de Sant Marçal d’enguany. Just davant el Rotlo de Sant Marçal varen muntar un “Xiringuito” on es va poder degustar unes delicioses hamburgueses, “perritos” i  bons “pepitos de llom”.

Uns bons moments de companyerisme acompanyats de molta feina feta amb l’esforç de tots, han aconseguit que hagi estat un gran èxit. Des de Noves Generacions de Marratxí volen agrair la tasca i ajuda que han rebut per part del partit, fent una menció especial al seu “Master Chef” de la planxa en Bernat Reyes i altres col·laboradors com son Benito Aznar, Juan Lozano, Maties Espases, Magdalena Garcia i Pedro Juan.

Agrair la tasca feta per tots els membres de Noves Generacions de Marratxí; Cati Costa, Nuria Morcillo, Jaume Llompart, Guillermo Sampol, Alberto Perez, Rubén Quesada, Julio Pizarro i Javier Vila.

Finalment agrair també l’ajuda i facilitat que els hi han donat els proveïdors on tots junts han fet possible la presencia del nostre partit a les festes.

DSC_1384