PRESENTACIÓ DEL CANDIDAT A LA BATLIA DE MARRATXÍ; TOMEU OLIVER

· Bauzá: «L’únic partit capaç de posar en blau els números vermells que genera un pacte d’esquerres és el PP»

· Maria Salom fa balanç de les inversions viàries del Consell al municipi, on s’ha aconseguit que es produesquin menys accidents»

· Oliver ha destacat que el partit ha demostrat que governa per a tots, sense importar color ni ideologia.

IMG-20150314-WA0011

15 de març de 2015.- El President del Partit Popular, José Ramón Bauzá, ha presentat  el candidat a la batlia de Marratxí per a les pròximes eleccions, Tomeu Oliver. El president regional i també president de la Junta Local de Marratxí ha explicat davant d’un aforament de més de mil persones, que «l’únic partit capaç de posar en blau els números vermells que genera un pacte d’esquerres, és el Partit Popular».

José Ramón Bauzá
Bauzá ha sol·licitat als presents la seva implicació en el projecte popular, «perquè ens jugam el nostre futur. Perquè vos puc recordar el que ens vàrem trobar en arribar. Amb milers de factures impagades, sense doblers per nòmines … el 2008, quan governava l’esquerra, cada dia es perdien 69 llocs de feina. Ara, cada dia, se firmen 132 contractes indefinits. Balears lidera la recuperació econòmica, amb 28 mesos seguits de descens de l`atur, com  l’atur juvenil o en majors de 45 anys aturats de llarga durada, 32 i 27 mesos de descens, respectivament. Amb el Partit Popular cada mes moltes persones poden tornar a ser optimistes. Anam per bon camí. Aquest és el compromís que tenim «.

Foto

El president ha elogiat el candidat i actual batle de Marratxí, Tomeu Oliver, amb el que després d’haver treballat durant dues legislatures, i veure el que ha fet pel municipi, «no m’atreviria donar-li cap consell». Per moltes raons que ha apuntat Bauzá, «no només seràs el candidat, continuaràs sent el pròxim batle de Marratxí».

IMG-20150315-WA0029

Maria Salom
La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, ha recordat que Marratxí és un dels municipis més forts de Mallorca i amb major creixement. Salom ha reconegut el bon treball exercit pel Partit Popular, tant a nivell de Govern, Consell i municipis. «En el cas de Marratxí, hem realitzat treballs importants com la creació de rotondes i nous accessos a carreteres amb què, a més de facilitar el trànsit rodat d’una població com es Marratxí, hem apostat per la seguretat i, molt important, hem aconseguit reduir els accidents». La presidenta del Consell de Mallorca ha explicat que les mesures prioritàries que va haver de prendre en accedir al càrrec, a causa de la situació econòmica existent, han aconseguit canviar la situació. «Del milió d’euros recuperats de la corrupció de governs anteriors, hem dedicat a Marratxí 45.000 euros per ajudar a nins que ho han estat passat malament».

Tomeu Oliver
Per la seva banda, l’actual batle de Marratxí i candidat pel PP, Tomeu Oliver, ha agraït a tots els presents el seu suport, tant a l’acte com durant aquests quatre anys, i ha fet especial menció a tot l’equip que durant aquesta legislatura ha fet feina amb desinterès i obstinació per ajudar els veïns del municipi.

IMG-20150315-WA0035


Oliver ha explicat que dins el partit s’ha demostrat que no hi ha interessos polítics, que s’ha treballat en benefici de tots i per a tots els estaments. No obstant, ha volgut agrair al Govern i al Consell la seva col·laboració per Marratxí: «Mai un Govern ni un consell havien fet tant per Marratxí». Hem passat del «no hi ha voluntat política» pel municipi al pagament de més de 2 milions d’euros en deute del Govern, rotondes d’accés per carreteres, subvenció de 500.000 euros per construir un recinte firal, o l’execució, construcció i ja està a ple funcionament el segon institut de Marratxí; L’IES Sant Marçal».

IMG-20150314-WA0005

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *