RESUM PRIMER PLE MUNICIPAL LEGISLATURA 2015-2019

IMG-20150623-WA0007

24/06/15- Ahir va tenir lloc el primer ple de la nova legislatura 2015-2019, on després dels resultats obtinguts a les passades eleccions del 24 de Maig amb un suport de quasi el 35% dels votants el grup municipal del partit popular de Marratxí va obtenir 8 regidors i està a l’oposició.

S’ha constituit el Grup Municipal Popular, amb Xisco Ferrà al capdevant com a Portaveu i Jaume Llompart, com a portaveu suplent.


Al 1r punt de l’ordre del dia es va aprovar per unanimitat la periodicitat de les sessions ordinàries de la Junta de Govern Local i del Ple, on es duran a terme el darrer dimarts de cada mes a les 20hrs. Des del PP de Marratxí vam donar suport a aquesta mesura que significa tornar al mateix horari de les dues primeres legislatures de govern del PP a Marratxí.

PLE


Els següents punts varen ser l’organització i les indemnitzacions dels Grups Municipals, dels regidors electes i càrrecs de confiança.

Les indemnitzacions dels grups han sofert una baixada respecte a legislatures anteriors, i el nostre partit s’hi va abstendre a la votació.

Respecte a l’organització de l’equip de govern s’han aprovat 8 dedicacions per regidors de govern (4 exclusives del 100% i 4 del 82’5%) i 4 càrrecs de confiança, amb la pujada de sou d’un d’ells, el càrrec de Cap de Premsa de l’Ajuntament i director de l’ICOM, que passà de 32.482 € a 42.500 € anuals.

Aquests canvis no han estat consensuats i el partit popular es va abstenir a totes les votacions.

Tots els regidors tant de l’equip de govern com de l’oposició han sofert una rebaixa del seu sou.


Finalment volem destacar el darrer punt de l’ordre del dia, que va ser la press de possesió del nou regidor del Partit Popular de Marratxí, Jaume Roig Jaume, per renúncia de Tino Lorenzo, al que aprofitam per donar la benvinguda. 

Jaume Roig

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *