Tomeu Oliver anuncia que deixa la primera línia política i no prendrà possessió de la seva acta com a regidor

Junta Local

 

-«He treballat en cos i ànima amb responsabilitat i he pogut aprendre de tots els veïns de Marratxí»

Juny 4 de 2015.- El batle de Marratxí en funcions, Tomeu Oliver, ha anunciat avui, durant una reunió amb la Junta Local del municipi, que, després de 12 anys «treballant per al Partit Popular i per a la gent de Marratxí» , deixa la primera línia política i no prendrà possessió de la seva acta com a regidor, cosa que no vol dir que «abandoni el meu grup ni molt menys, sinó que faig un pas al costat perquè gent nova assumeix aquest repte de treballar amb il·lusió i ganes per tots els ciutadans del municipi». Malgrat això, ha explicat que seguirà treballant «mirant al futur com un afiliat més» i ha agraït la feina feta per tot el seu equip aquesta legislatura i per tots els que han col·laborat durant la qual ha considerat una campanya «extraordinària».

Pel que fa al balanç de la seva etapa com a alcalde aquests últims quatre anys, Oliver s’ha mostrat «molt content i orgullós» perquè «he treballat en cos i ànima amb responsabilitat i he pogut aprendre de tots els veïns de Marratxí», de manera que, ha dit, «sempre em trobaran quan em necessitin perquè seguesc a la seva disposició». Per a l’encara alcalde, «aquest és el gran orgull que m’enduc».

Finalment, sobre el futur portaveu, Oliver ha avançat que es mantindran diferents reunions en l’àmbit de grup municipal i junta local i en uns dies, abans del pròxim 13 de juny quan es constituiran les corporacions locals, s’elegirà la persona, tot i que ha defensat que «sigui qui sigui defensarà el projecte i programa del Partit Popular des del primer moment».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *