El PP de Marratxí denuncia l’incompliment de contracte públic d’explotació de Son Caulelles, Pòrtol

  • Ferrà: «El més greu és que el recinte no compta ni amb vigilància; fet que suposa un risc per als usuaris»
  • Malgrat l’adjudicació del seu manteniment i explotació, no s’ofereix cap tipus de servei.

El Partit Popular de Marratxí denuncia l’estat d’abandó més absolut de les instal·lacions esportives de Son Caulelles, a Pòrtol, tot i que han passat més de 15 dies des que el passat 29 de setembre s’ adjudiqués, mitjançant concurs públic, el seu manteniment i explotació. En aquest sentit, recorda que ningú s’encarrega d’obrir i tancar els accessos a les hores previstes, i per solucionar aquest problema, s’ha optat per deixar tot el cap de setmana les portes exteriors obertes, tant de dia com de nit.

El president del PP Marratxí i portaveu del Grup Municipal Popular, Xisco Ferrà, incideix que «el més greu de tot, al nostre parer, és que el recinte no ha comptat amb cap tipus de vigilància, ni per part de la concessionària, ni per part de l’Ajuntament; inclòs l’accés a la piscina, que està obert, creant un greu perill per als més petits que accedeixen al recinte».
Des del Partit Popular s’exigeix ​​una solució immediata i definitiva a aquesta problemàtica; ja que «a més, qualsevol té accés a tots els vestidors perquè la porta del magatzem del bar roman oberta i totes les claus estan sobre el taulell de la cuina», apunta Ferrà.
Durant el cap de setmana s’han jugat sis partits oficials i no hi ha hagut servei de neteja ni al recinte ni en els vestidors, i els propis entrenadors s’han hagut d’encarregar d’encendre i apagar els focus del camp. A més, el bar ha estat tancat de nou al públic tot el cap de setmana; el que ha provocat que ni tan sols s’hagi pogut accedir als serveis públics.
Amb tot, Ferrà recorda que «després de les primeres crítiques dels usuaris, la setmana passada, el regidor d’esports Josep Ramis ha assegurat que, com a molt tard, el dia 10 d’octubre la nova empresa es faria càrrec de les instal·lacions i la fi de setmana del 13 i 14 octubre funcionaria el servei de bar. No ha estat així».
La nova concessionària segueix sense fer acte de presència al camp municipal de Son Caulelles, incorrent en l’incompliment de les obligacions primera, tercera, cinquena, sisena, vuitena i setzena, del plec de condicions tècniques, a més de causar un greu perjudici als usuaris.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *