El Partit Popular en contra de la contractació de 3 locals, per part del Ajuntament, per falta de transparència al procediment.

Concejales

 

El PP de Marratxí va votar al ple del 23 de febrer en contra del lloguer de 3 locals per part de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Marratxí, degut a la falta de transparència en la seva contractació.

El grup municipal popular va rebutjar els dos punts de l’ordre del dia presentats amb caràcter d’urgència al plé per l’equip de govern format pels grups Mes, PSOE i Guanyem Marratxí, relatius al lloguer de 3 locals a la zona de sa Cabana.

El portaveu del grup municipal Popular , Xisco Ferrá va voler deixar clar que el PP no està en contra del lloguer dels locals, però sí de la manera en la que s’ha fet; segons el partit popular s’hauria d’haver fet un concurs obert o com a mínim un concurs negociat per a l’adjudicació dels 3 locals, cosa que no ha succeït i s’ha optat pel procediment d’adjudicació directa, i es per això que el PP va votar-hi en contra.

Xisco Ferrá ha criticat que l’actual equip de govern aprovas un plec de condicions amb data anterior (una setmana abans), per llogar un nou local destinat a seu d’ entitats socials i el passat mes de desembre de 2015 ja hi hagués operaris municipals pintant el local i arreglant el cablejat elèctric.

Aquests operaris no son els únics que han tengut accés al local, ja que des del PP s’assegura que també s’ha vist treballar a un dels locals a persones de les entitats que suposadament tendran accés al local compartit, molt abans de l’adjudicació dels locals.

El Partit Popular creu també que, al haver adquirit l’ Ajuntament les naus de sa Garrovera al Pont d’Inca, es podria destinar una partida a arreglar una de las naus i ubicar-hi allà tots els serveis, estalviant-se el cost del lloguers.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *