El PP de Marratxí demana la contratació d’una empresa per realizar una auditoría de l’estat dels aquífers i la xarxa de distribució de l’aigua suministrada per l’empresa «Aguas Termino de Marratxí.»

   Al ple de l’Ajuntament, celebrat el passat 26 de juliol, el PP ha votat a favor de la inadmissió a tràmit de la reclamació de quantitat de la proposta de pujada de tarifes presentada per l’empresa Aguas Término de Marratxí, S.A.

   El vot ha estat favorable ja que el PP Marratxí està d’acord en rebutjar els tres escrits presentats per l’empresa per falta de fonament al sol·licitar una indemnització per no haver revisat les tarifes de 2009 fins 2014.Un altre dels motius que ha duit al PP a votar a favor, és el requeriment de més informació per poder estudiar una possible revisió de les tarifes i que l’empresa adjunti informació sobre l’estat real de la xarxa, la qualitat de l’aigua i les mesures que com a concessionari adoptaran .

   I, sobretot, el PP creu encertat no deixar que es renunciï a la gestió i subministrament de la zona de Sant Marçal ni cap altre zona que és el que sol·licita l’empresa en el tercer escrit.

   En qualsevol cas el PP ha demanat anar una passa més enllà i, ja que queden tan sols vuit anys per a la finalització de la concessió i, a la finalitat d’aquesta, segons el contracte, s’ha de lliurar la xarxa en perfecte estat de funcionament, ha suggerit la contractació d’ una empresa per a realitzar una auditoria de la xarxa, estat de aqüífers, depòsits i bombes.

   Finalment ha manifestat que a la passada legislatura l’equip de govern tenia el compromís de convocar l’oposició a les reunions amb els veïnats afectats, i ha vist a la premsa recentment que hi ha hagut una reunió amb els veïnats de la urbanització Sant Marçal i el PP no fou convidat. «Creim que amb l’experiència que tenim podem aportar el nostre granet d’arena en benefici dels ciutadans» ha assenyalat el portaveu popular, Xisco Ferrá.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *